Η Skoda ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του Citigo για το 2018

22:31 5/5/2015 - Πηγή: AutoBlog

Η Skoda μπορεί να παρουσίασε την Superb και να ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά το νέο της SUV αλλά αν αληθεύουν τα Γερμανικά δημοσιεύματα, δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια στο εγγύς μέλλον. Γιατί η VW, θέλει μέσα στα επόμενα 3 χρόνια να αντικαταστήσει το Up και μαζί με αυτό το Seat Mii και το Skoda Citigo.

Το Citigo είναι ένα βασικό

μοντέλο για την Skoda αφού όντας στην βάση της γκάμας της, αποτελεί το σημείο εισόδου στην μάρκα και ένα από τα μοντέλα που αναμένεται να προσελκύσουν τους περισσότερους νέους πελάτες. Η πλατφόρμα μπορεί να μην αλλάξει για την δεύτερη γενιά του Citigo, αλλά το αυτοκίνητο θα είναι κάθε άλλο παρά ίδιο. Σύμφωνα με τις πηγές, η Skoda θέλει να προσελκύσει περισσότερες γυναίκες και γι’ αυτό, το design θα είναι πιο ευχάριστο, ο εξοπλισμός θα είναι πλουσιότερος και η λειτουργικότητα θα είναι αυξημένη. Και όλα αυτά, στην ίδια τιμή.

Μία από τις σημαντικότερες προσθήκες στην γκάμα του Citigo όμως –αν αληθεύει φυσικά το δημοσίευμα- είναι αυτή μίας ηλεκτρικής έκδοσης. Αυτή, θα κινείται από έναν κινητήρα 60 ίππων και θα έχει αυτονομία 150-200 χιλιομέτρων με την τιμή του, να μην υπερβαίνει κατά πολύ τα €15.000. Έχουμε αρκετά χρόνια μέχρι το 2018 όμως, οπότε ας περιμένουμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα