Η Red Bull Racing λέει πως η Ferrari παίζει παιχνίδια μαζί της

Η Ferrari σύμφωνα με την Red Bull Racing θέλει να την προμηθεύσει με υποδεέστερων προδιαγραφών κινητήρες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα, το ενδεχόμενο αποχώρησης της αυστριακής ομάδας από την Formula 1 ακόμη πιο κοντά, ειδικά από τη στιγμή που η συμφωνία με την Audi βρίσκεται πλέον στον αέρα λόγω dieselgate.

Η Red Bull Racing φαίνεται πως είναι

σε αδιέξοδο σε ότι αφορά την αναζήτηση προμηθευτή κινητήρων για την σεζόν του 2016. Με την Mercedes AMG Petronas να έχει κλείσει την πόρτα στους Αυστριακούς, η Red Bull Racing δεν θέλει να συμφωνήσει με την Ferrari να της παραχωρήσει κινητήρες υποδεέστερων προδιαγραφών από αυτούς που θα φορά η Ιταλική εταιρία στα μονοθέσιά της.

Η Ferrari θέλει να δώσει στην Red Bull κινητήρες προδιαγραφών 2015, με τους ανθρώπους της Red Bull να διαμηνύουν πως αν η Scuderia εμμείνει στην απόφαση τής, τότε η πιθανότητα αποχώρησης της αυστριακής ομάδας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 είναι αρκετά πιθανή. Ο Helmut Marko δήλωσε:

Παίζουν παιχνίδια μαζί μας. Ωστόσο εμείς δεν έχουμε διάθεση για παιχνίδια. Οι σκέψεις μας για αποχώρηση γίνονται όλο και πιο έντονες. Είναι ειρωνικό να μας προσφέρουν κινητήρες προδιαγραφών 2015, την ίδια στιγμή που η Sauber και Hass πρόκειται να πάρουν κινητήρες προδιαγραφών 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα