Η Porsche θα βγάλει στην αγορά και υβριδική έκδοση της Macan (και άλλα. [w/video]..)

Εχθές έγινε η επίσημη παρουσίαση της Porsche Macan σε εκπροσώπους του ειδικού τύπου και κατά τη διάρκεια αυτής, προέκυψαν (ή επιβεβαιώθηκαν αν θέλεις) αρκετές πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο αλλά και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας.

Πρώτα απ’ όλα, μάθαμε πως η Γερμανική εταιρία θα βγάλει στην αγορά plug-in, υβριδική έκδοση της Macan. Δεν ξέρουμε ακόμα το πότε αλλά σύμφωνα με τα μεγάλα κεφάλια της Porsche, “πρέπει” να βγει

ώστε να εκμεταλλευτούν και αυτό το niche. Μία ακόμα έκδοση που θα βγει χωρίς αμφιβολία, είναι αυτή που θα κινείται από τετρακύλινδρο κινητήρα. Η Κινεζική αγορά την χρειάζεται για “νομικούς λόγους” οπότε… Όταν μιλάει η Κίνα, οι κατασκευαστές υπακούν!

Η τρίτη πληροφορία που επαληθεύθηκε, είναι πως οι Η.Π.Α. θα πάρουν τελικά την Macan Diesel. Η ραγδαία άνοδος των diesel κινητήρων στην Αμερικανική αγορά, καθιστά μονόδρομο την προσφορά μίας πετρελαιοκίνητης Macan. Ο κινητήρας που θα βρίσκεται κάτω από το καπό, θα είναι φυσικά ο υπερτροφοδοτούμενος 3-λιτρος V6 με απόδοση 258 ίππων και 580 Nm ροπής. Τέλος, υπάρχει η πιθανότητα παραγωγής ενός αυτοκινήτου με σχεδίαση που θα “φέρνει” στην ομολογουμένως πολύ όμορφη Panamera Sport Turismo concept. Μακάρι!

Bonus! Δες και ένα review της Macan Turbo μέσα σε πίστα.

[Πηγή: Jalopnik]

Keywords
Τυχαία Θέματα