Η Pagani θα παρουσιάσει τη Huayra Roadster το καλοκαίρι

Οι φήμες έλεγαν ότι στην έκθεση της Γενεύης θα βλέπαμε την ανοιχτή έκδοση της Pagani Huayra, αλλά τελικά η ιταλική εταιρία μας έδειξε την σκληροπυρηνική BC. Όμως, είναι δεδομένο ότι ο Horacio θα προσθέσει στη γκάμα του μοντέλου και την roadster έκδοση, με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε ότι θα κάνει το ντεμπούτο της σε περίπου πέντε μήνες, στο φετινό Pebble Beach Concours d’Elegance.

Αυτό γίνεται κάθε χρόνο στα μέσα Αυγούστου, με την Pagani

Huayra Roadster να είναι σχεδόν ολοκληρωμένη, καθώς βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της εξέλιξης της. Για να μετατραπεί σε ανοιχτό το ιταλικό supercar, χρειάζονται αρκετές τροποποιήσεις, καθώς θα πρέπει να αφαιρεθούν οι gullwing πόρτες, να επαναρυθμιστούν οι αναρτήσεις και το σασί, ώστε να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα η ακαμψία του αυτοκινήτου και να διαχειριστεί το επιπλέον βάρος.

Μηχανικά δεν θα διαφέρει σε τίποτα από την κλειστή έκδοση, με τον V12 6,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα της να αποδίδει 730 άλογα με 1.000 Nm ροπής με την κίνηση να στέλνεται στον πίσω άξονα μέσω ενός 7-τάχυτου σειριακού κιβωτίου. Η Pagani Huayra Roadster αναμένεται να βγει σε περιορισμένη παραγωγή 100 μονάδων, με τις 75 εξ αυτών να έχουν ήδη πουληθεί, ενώ αργότερα, η Pagani θα βγάλει και την ανοιχτή έκδοση της Huayra BC.

Keywords
Τυχαία Θέματα