Η Nismo θα ηγηθεί της εξέλιξης του επόμενου Nissan GT-R

Τον τελευταίο καιρό, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Nissan GT-R Nismo και τις ενδεχόμενες δυνατότητές του αλλά για κάποιον περίεργο λόγο, παρότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, όλο και περισσότερες πληροφορίες κάνουν την εμφάνισή τους για την επόμενη γενιά GT-R.

Σύμφωνα με τον Executive Vice President της Nissan, Andy Palmer, τα ηνία

στην εξέλιξη του R35 GT-R θα τα αναλάβει η Nismo.

Καθώς πλησιάζουμε στην επόμενη γενιά GT-R, καθώς θα είναι ένα ολοκαίνουριο όχημα, θα δείτε την Nismo να ηγείται της εξέλιξης και την Nissan να ακολουθεί και όχι το αντίθετο.

Δήλωσε ο Palmer. Συνέχισε δε, λέγοντας πως αφού το GT-R πωλείται αποκλειστικά από τα Nismo Performance Centres και «το GT-R αποτελεί τη ναυαρχίδα της Nismo, είναι φυσικό να αναλάβει τα ηνία της εξέλιξης στο μέλλον».

Ξέραμε πως ο επικεφαλής της εξέλιξης του GT-R, Kazutoshi Mizuno, ο πατέρας το GT-R, έφυγε από την Nissan. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση γενικότερα. Μήπως όμως, εκτός από την ηλικία, το γεγονός πως η Nismo έχει ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην εξέλιξη του GT-R είναι κάτι που ενόχλησε τον Mizuno-san; Μήπως η κατεύθυνση που θέλει να δώσει η Nismo στο R36 -υβριδική τεχνολογία, συνεργασία με την Williams, εξέλιξη από τη Nismo κλπ- δυσαρέστησε τον μεγάλο άντρα; Ο χρόνος θα δείξει, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο αρχίζει να φαίνεται…

[Πηγή: Motoring]

Keywords
Τυχαία Θέματα