Η M.Kaltenborn είναι το κατάλληλο άτομο, τονίζει ο P.Sauber!

Η Sauber άλλαξε πρόσφατα χέρια κι αυτό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στο Pit-lane της Formula 1. Η Monisha Kaltenborn ανέλαβε εξ-ολοκλήρου την Sauber και πλέον ηγείται της Ελβετικής ομάδας. Ο Peter Sauber παρέδωσε την ομάδα στην ανερχόμενη δύναμη από την Ινδία και περιμένει να δει το αποτέλεσμα. Ας δούμε τις τελευταίες του δηλώσεις.

Είναι σε θέση

να λαμβάνει γρήγορες και σωστές αποφάσεις. Το ίδιο ισχύει και σε ότι αφορά τη διαχείριση της εταιρείας. Είναι σωστό να γνωρίζεις πως να καθοδηγείς τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές και η Monisha είναι ‘δω για να τους πείσει ότι είναι το κατάλληλο άτομο γι’αυτή τη θέση.

Ο Peter Sauber είχε αφήσει να νοηθεί ότι αυτή θα ήταν και η τελευταία του χρονιά στο τιμόνι της ομάδας κι αυτό ήταν που τον έκανε να δώσει στη Monisha την ευκαιρία να γίνει η πρώτη γυναίκα ηγέτης στη Formula 1.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί ο διάδοχος σε οποιαδήποτε επιχείρηση και ειδικότερα σε μία ομάδα Formula 1. Τώρα που έχουμε πετύχει αυτή τη διαδοχή, δεν είμαι απλά χαρούμενος, είμαι και πολύ περήφανος. Όταν νέοι ανθρώποι εμφανίζονται έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη, τότε πρέπει να τους τη δίνουμε. Δεν είναι ότι με κούρασε η Formula 1 ή ότι δεν μ’αρέσει πλέον. Όταν έκανα αυτή την αλλαγή, δεν έδωσα την ευθύνη μόνο στη Monisha αλλά σε όλη την ομάδα. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι πλέον έχουν την ευθύνη στους ώμους τους, η διαφορά, όμως, γίνεται στην πίστα.

Αδιαπραγμάτευτα, σοφά λόγια από έναν μάστερ της Formula 1 όπως ο Peter Sauber. Στόχος της ομάδας, η κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Μπορεί η Monisha Kaltenborn να φέρει αυτή την αποστολή εις πέρας;


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα