Η LaFerrari Aperta σε γυρίσματα διαφημιστικού στη Βαρκελώνη

19:20 8/9/2016 - Πηγή: AutoBlog

Η ανοιχτή έκδοση του υβριδικού αριστουργήματος από το Maranello, εντοπίστηκε πρόσφατα στους δρόμους της Βαρκελώνης, καθώς βρισκόταν εκεί για τα γυρίσματα του επίσημου διαφημιστικού βίντεο της παρουσίασης του.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τραβήχτηκαν φωτογραφίες ακόμα και βίντεο του εξωτικού hypercar, και μέσα από αυτές μας δίνεται η δυνατότητα να εντοπίσουμε τις εμφανισιακές διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με τη κλειστή LaFerrari.

Το προφανές είναι η έλλειψη οροφής, με την συγκεκριμένη να διαθέτει ένα αποσπώμενο ανθρακονημάτινο hard-top, που αποτελείται από ένα κομμάτι

και κατά πάσα πιθανότητα δε θα υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης εντός του αυτοκινήτου. Με την Ferrari όμως να παρέχει στους τυχερούς ιδιοκτήτες και μία υφασμάτινη για άμεση τοποθέτηση σε περίπτωση ανάγκης.

Για τους πιο παρατηρητικούς, στα πλάγια του αυτοκινήτου υπάρχουν μικρά μεταλλικά αυτοκόλλητα που δείχνουν ότι το αυτοκίνητο είναι αφιερωμένο στα 70 χρόνια ιστορίας της Ferrari, ενώ τις διακριτικές αλλαγές συμπληρώνουν οι λεπτές ρίγες που διατρέχουν όλο το μήκος του αυτοκινήτου.

Μηχανικά δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά σε σχέση με την κλειστή, καθώς φοράει τον ίδιο V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα 6,3 λίτρων, απόδοσης 800 ίππων, που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 163 ίππων. Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί ένα κινητήριο σύνολο απόδοσης 963 ίππων και 90 κιλών ροπής.

Η παραγωγή της LaFerrari Aperta αναμένεται να περιοριστεί στα μόλις 150 κομμάτια, με το σύνολο τους να είναι sold out.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα