Η Kia ανακοίνωσε τη τιμή για το Optima Hybrid

Η κορεάτικη Κia ανακοίνωσε τη τιμήμ τεχνικά χαρακτηριστικά και πληροφορίες για το νέο στην ευρωπαϊκή αγορά Optima Hybrid, η οποία ξεκινάει από τα €28.995 με σκοπό να κλέψει κάποιες πολύ μεγάλο μερίδιο των πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων που κατακλύζουν την Γηραιά Ήπειρο κάθε χρόνο.

Το αυτοκίνητο θα διατίθεται σε δυο επίπεδα εξοπλισμού, τα οποία θα είναι πλήρως εξοπλισμένα, χωρίς να του λείπουν σχεδόν τίποτα. Η πιο ακριβή έκδοση θα είναι εξοπλισμένο με δερμάτινα καθίσματα, προβολείς Xenon, ένδειξη πίεσης αέρα για τα

ελαστικά, θερμαινόμενο και αεριζόμενο κάθισμα οδηγού, ηχοσύστημα αποτελούμενο από 12 ηχεία, σύστημα multimedia και πλοήγησης μαζί με κάμερα οπισθοπορείας και τέλος ειδικά σχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου.

Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ένα 2-λιτρο βενζινοκινητήρας απόδοσης 150 ίππων και 180 Nm ροπής, ο οποίος με την βοήθεια ενός ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 50 ίππων, φτάνουν συνολικά στη μέγιστη ιπποδύναμη των 190 ίππων και 245 Νm ροπής. Αυτό μεταφράζεται σε επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 9.2 δευτ. Επίσης διαθέτει σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος και οι συνολικές του εκπομπές CO2 ανέρχονται σε 123 γρ/χλμ και με τη μέση κατανάλωση να είναι στα 5.53 λίτρα/100χλμ και να κυμαίνεται στα 6.72 λ/100χλμ για αστικό κύκλο και 5.9 λ/100χλμ στον αυτοκινητόδρομο.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα