Η KIA παρουσίασε το SportSpace concept

Ακριβώς μία εβδομάδα μετά την teaser φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα, η KIA παρουσίασε το SportSpace concept που μας δείχνει την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί το επόμενο Optima και που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης σε μερικές ημέρες.

Παρότι το SportSpace είναι πρωτότυπο, έχει ενδιαφέρον η επιλογή της KIA να μας δώσει μία πρώτη γεύση της νέας γενιάς του Optima

με ένα station wagon αυτοκίνητο. Το μοντέλο όμως είναι άκρως εντυπωσιακό χάρη στη χαμηλή οροφή, το καπό με τα “νεύρα”, τα εμπρός και πίσω φτερά με τους αεραγωγούς και τα στυλάτα φωτιστικά σώματα. Άλλες λεπτομέρειες που κλέβουν την παράσταση, είναι οι αυτόματες χειρολαβές που κρύβονται στο αμάξωμα, οι λεπτοί καθρέπτες, οι ζάντες ελαφρού κράματος και η διπλή, χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης στο πίσω μέρος.

Η σαφώς απλούστερη αλλά εξίσου όμορφη καμπίνα, είναι εξοπλισμένη με μία ευμεγέθη οθόνη αφής, δερμάτινα καθίσματα, πανοραμική ηλιοροφή καθώς και αρκετά μεταλλικά και gloss διακοσμητικά. Φυσικά, να τονίσουμε πως πρόκειται για πρωτότυπο και είναι δεδομένο ότι η έκδοση παραγωγής θα είναι σημαντικά πιο συγκρατημένη, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η KIA δεν έδωσε στη δημοσιότητα τις διαστάσεις ή τα μηχανικά του αυτοκινήτου. Αυτά περιμένουμε να τα μάθουμε στις 3 Μαρτίου, οπότε και θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης.

Keywords
Τυχαία Θέματα