Η Jeep λανσάρει το Rubicon X Package για το Wrangler

19:37 9/3/2014 - Πηγή: AutoBlog

Η Jeep παρουσίασε την Rubicon X ειδική έκδοση του Wrangler. Η έκδοση αυτή αφορά αποκλειστικά την Ευρώπη και είναι διαθέσιμη τόσο με το δίθυρο όσο και με το τετράθυρο αμάξωμα.

Το στυλιστικό πακέτο για το εξωτερικό, περιλαμβάνει την χαρακτηριστική γρίλια της Jeep με τα 7 ανοίγματα αλλά βαμμένη σε μαύρο χρώμα, επίσης μαύρες ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών, το Power

Dome καπό με τις διπλές εισαγωγές αέρα, φιμέ τζάμια και κάλυμμα ρεζέρβας στο χρώμα του αμαξώματος. Το εσωτερικό από την άλλη, είναι εξοπλισμένο με μαύρο ή κόκκινο δέρμα, δερμάτινο τιμόνι, θερμαινόμενα καθίσματα, πατάκια της Mopar και διακοσμητικά σε ασημί χρώμα. Standard είναι επίσης το UConnect infotainment σύστημα με οθόνη αφής 6.5 ιντσών, 40 GB σκληρό δίσκο κ.ά.

Το Jeep Wrangler Rubicon X θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2014 και θα προσφέρεται με δυο κινητήρες: τον 2.8 λίτρων turbodiesel με απόδοση 200 ίππων και τον 3.6 λίτρων Pentastar V6 βενζινοκινητήρα που παράγει 284 ίππους. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

[Πηγή: Jeep]

Keywords
Τυχαία Θέματα