Η Infiniti είναι λιγότερο αισιόδοξη σε σχέση με τις ευρωπαικές πωλήσεις της

H προβληματική οικονομία της Ευρώπης έχει κάνει την Infiniti να είναι λιγότερο αισιόδοξη σε σχέση με τις ευρωπαϊκές πωλήσεις της. Αυτό δήλωσε ο CEO της Johan de Nysschen, ο οποίος πιστεύει ότι ο στόχος των 100.000 πωλήσεων έως το 2016, πλέον δεν είναι εφικτός.

Ο de Nysschen όμως δηλώνει αρκετά αισιόδοξος σχετικά με τις πωλήσεις της εταιρίας του σε Ρωσία και Τουρκία, αφού οι αγορές των δύο αυτών χωρών τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζουν μια συνεχώς αυξανόμενη τάση.

Με

τον ερχομό της έκδοσης παραγωγής της Etherea, η Infiniti αναμένει μια σημαντική αύξηση των πωλήσεων της. Το entry-level μοντέλο της, το οποίο θα βασίζεται πάνω στην MFA πλατφόρμα της Mercedes A-Class, θα τεθεί απέναντι από τα Audi A3, BMW 1-Series, Mercedes A-Class και Volvo V40.

Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland της Αγγλίας, με την Ιαπωνική εταιρία να επενδύει 250 εκατ. λίρες (307 εκατ. ευρώ) στο εργοστάσιο έτσι ώστε να μπορεί να κατασκευάζει το νέο αυτοκίνητο. Το μοντέλο θα πωλείται παγκοσμίως με την Infiniti να αναμένει να πουλά 50.000 με 60.000 μονάδες ετησίως.

[Πηγή: Autonews]

Keywords
Τυχαία Θέματα