Η Hyundai μας δείχνει το νέο Santa Fe μέσα από 4 videos

Η Hyundai έδωσε 4 promo video του νέου Santa Fe. Το πρώτο μας δείχνει την τεχνολογία Safe Exit Assist, ενώ τα άλλα τρία εστιάζουν στον σχεδιασμό και στα φωτιστικά σώματα του μοντέλου.

Το νέο μοντέλο δανείζεται ορισμένα στοιχεία από το μικρότερο Kona, έχοντας μεγαλύτερες διαστάσεις από τη προηγούμενη γενιά. Ο σχεδιασμός του είναι πιο τολμηρός , με λεπτά φωτιστικά σώματα, φέροντας τη “cascading”

γρίλια της εταιρίας που πρωτοείδαμε στο νέο i30.

Στο εσωτερικό συναντάμε τριάκτινο τιμόνι, δερμάτινες επενδύσεις, μεγάλη οθόνη αφής και αλουμινένια διακοσμητικά. Το μοντέλο στη Νότιο Κορέα προσφέρεται με δύο turbodiesel κινητήρες, έναν 2 και έναν 2,2-λίτρων, όπως και με έναν 2,0-λιτρο βενζινοκινητήρα. Και οι τρεις κινητήρες συνδυάζονται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που αναλαμβάνει να στείλει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Το νέο μοντέλο διαθέτει μια σειρά συστημάτων ασφαλείας κάτω από την ομπρέλα του Smart Sense και ανάμεσά τους συναντάμε το σύστημα προειδοποίησης ύπαρξης επιβάτη στο πίσω κάθισμα, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα