Η Ford ανανέωσε τη συνεργασία της με την UEFA

Οι ποδοσφαιρόφιλοι σίγουρα θα έχουν παρατηρήσει την κύρια χορηγία της Ford στο θεσμό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος συλλόγων Champions League υπό την αιγίδα της UEFA.

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλητικά γεγονότα του κόσμο, προσελκύοντας πάνω από 500 εκατομμύρια τηλεθεατές στην Ευρώπη, 230 εκατομμύρια στην Αμερική, 190 εκατομμύρια στην Αφρική και πάνω 130

εκατομμύρια στην Ασία στη περσινή διοργάνωση.

Η εταιρία με το Μπλε Οβάλ διατελεί επίσημος συνεργάτης και προμηθευτής οχημάτων στο Champions League της UEFA για 20 συναπτά έτη, και δεν σκοπεύει να σταματήσει να το κάνει σύντομα. Σήμερα, η Ford ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη χορηγία της αυτή μέχρι μέχρι τον Ιουνίο 2015.

Ο Πρόεδρος και CEO της Ford Ευρώπης, ο Stephen Odell δήλώσε σχετικά

Νέα τριετής συμφωνία μας δείχνει πόσο έντονα νιώθουμε αυτή την εταιρική σχέση. Για μια παγκόσμια εταιρεία όπως η δική μας, το UEFA Champions League είναι μια ιδανική πλατφόρμα για τη σύνδεση με τα εκατομμύρια των ανθρώπων γύρω από κοινές αξίες.

Η Ford ανακοίνωση ότι το γερμανικό παρακλάδι της θα γιορτάσει τον τελικός του Champions League του 2012 που θα διεξαχθεί στο Μόναχο με το λανσάρισμα μιας νέας σειράς ειδικών “Champions Laegue” μοντέλων, καθώς και παράδοση 200 οχημάτων που διαθετεθούν για υλικοτεχνική υποστήριξη των μεταφορών στην τελική.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα