Η Ford ανακαλεί 89.000 ολοκαίνουργια Fusion και Escape λόγω πιθανής πυρκαγιάς, ζητά από τους πελάτες της να ακινητοποιήσον τα οχήματα τους

Η Ford προχώρησε σε ανάκληση 89,153 ολοκαίνουργιων Fusion και Escape MY2013 τα οποία φορούν τον 1.600αρη τετρακύλινδρο EcoBoost κινητήρα. Το πρόβλημα εντοπίζεται σε πιθανή υπερθέρμανση του κινητήρα, η οποία μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε φωτιά.

Η ανάκληση αφορά 15.833 Fusion (Mondeo) και 73 73.320

Escape (Kuga) με την φωτιά να προκαλείται αν ο οδηγός αγνοήσει την προειδοποιητική ένδειξη υπερθέρμανσης του κινητήρα. Είναι η τέταρτη φορά που η Ford ανακαλεί το Escape και η τρίτη που ανακαλεί τον 1.600αρη Ecoboost κινητήρα.

Η Ford επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν περιστατικά υπερθέρμανσης και πυρκαγιάς και ευτυχώς δεν έχουνε αναφερθεί τραυματισμοί. Η Ford ζητά από τους ιδιοκτήτες των εν λόγω αυτοκινήτων μόλις δούνε ότι το αυτοκίνητο τους ανεβάζει θερμοκρασία να το σταματήσουν αμέσως. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία επισκευής των προς ανάκληση αυτοκινήτων με τα Fusion και Escape που εξοπλίζονται με άλλους κινητήρες να μην επηρεάζονται από την ανάκληση.

Στις σχετικές ειδήσεις η Ford προτίθεται να προσθέσει και τρίτη βάρδια στο εργοστάσιο της στη πόλη Oakville, του Ontario, έξω από το Τορόντο του Καναδά και έτσι προσλαμβάνει 400 άτομα.

Τέλος στα μέσα του 2014 θα παρουσιάσει μια ειδική έκδοση του Mustang αφού στις 17 Απριλίου του 2014, κλείνει 50 χρόνια ζωής, αφού το πρώτο Mustang πρωτοπαρουσιάστηκε στις 17 Απριλίου του 1964 στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα