Η Ferrari ανακαλεί και την 488 GTB

Για τον ίδιο ακριβώς λόγω που ανακλήθηκαν 185 California T, η Ferrari Βορείου Αμερικής ανακοίνωσε και την ανάκληση των 119 MY2016 488 GTB παραγωγής 9 Σεπτεμβρίου 2015 και 6 Νοεμβρίου 2015. Ουσιαστικά πρόκειται για καμπάνια “stop-sale” επειδή η 488 GTB δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις παραδόσεις της στις Η.Π.Α, κάτι που σημαίνει πως

οι αντιπρόσωποι της ιταλικής φίρμας σταματούν να δέχονται παραγγελίες για την 488 GTB, με τις πωλήσεις και τις παραδόσεις των 488 GTB στις Η.Π.Α να ξεκινούν με την διευθέτηση του ζητήματος.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στη γραμμή χαμηλής πίεσης βενζίνης, μιας αυτή μπορεί να μην είναι ασφαλώς συνδεδεμένη με το σωληνάκι τροφοδοσίας στην αντλία βενζίνης, κάτι που θα προκαλέσει διαρροή, που θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και σε πυρκαγιά. Το σύστημα είναι το ίδιο τόσο στον κινητήρα της California T όσο και σε αυτόν της 488 GTB με την Ferrari να αποδίδει την αστοχία σε ένα εξάρτημα που κατασκευάζεται από έναν προμηθευτή της. Η Ferrari θα αντικαταστήσει τη γραμμή χαμηλής πίεσης με νέα, διασφαλίζοντας πως δεν θα υπάρχει διαρροή βενζίνης. Συνολικά 304 California T και 488 GTB επηρεάζονται από την ανάκληση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ferrari,488 GTB