Η Dodge θέλει να περιορίσει την αύξηση στην τιμή αγοράς του 2015 Challenger SRT Hellcat

Η Dodge άνοιξε εχθές τις παραγγελίες αντιπροσώπων για το ολοκαίνουριο 2015 Challenger SRT Hellcat των $59.995 και κάνει ότι μπορεί, ώστε να ικανοποιηθούν οι πελάτες της φίρμας. Είτε μιλάμε για το να βρεις ένα τέτοιο, είτε για να το πληρώσεις στην –χαμηλή- τιμή που έχει ανακοινωθεί.

Για το πρώτο, η Dodge ξεφεύγει λίγο από την standard πρακτική και “μοιράζει” το νέο της μοντέλο με βάση το πόσα

αυτοκίνητα της έχει πουλήσει ο εκάστοτε αντιπρόσωπος τις τελευταίες 180 ημέρες. Αυτή είναι η πρώτη φάση στην οποία “επιβραβεύονται” οι καλοί αντιπρόσωποι. Τον Δεκέμβριο, θα λάβει η χώρα η δεύτερη φάση, όπου η μοιρασιά θα γίνει με βάση το πόσα μοντέλα επιδόσεων έχει πουλήσει ο καθένας τις τελευταίες 90 ημέρες.

Γνωρίζοντας δε πώς λειτουργούν οι αντιπρόσωποι όταν έχουν στα χέρια τους ένα μοντέλο με ζήτηση, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τιμή που θα πωλείται το Challenger Hellcat. Έτσι, θα μειώσει τον αριθμό των αυτοκινήτων που θα καταλήγουν σε αντιπροσώπους οι οποίοι έχουν τέτοια αυτοκίνητα να κάθονται πολλές ημέρες στις εκθέσεις. Με λίγα λόγια, η μοιρασιά των Challenger Hellcat, θα γίνεται με μία συνάρτηση πωλήσεων και αριθμό ημερών στην έκθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα