Η Chevrolet θα προσφέρει “Z/28 πακέτα” για τις standard Camaro

10:32 6/5/2014 - Πηγή: AutoBlog

Μπορεί η Chevrolet να περιορίζει την διαθεσιμότητα κάποιων συγκεκριμένων εξαρτημάτων της Camaro Z/28, αλλά από ότι φαίνεται, έχει σκοπό να προσφέρει μία σειρά πακέτων που θα προέρχονται από αυτή, για τις απλές Camaro.

Η Αμερικανική εταιρία, θα βγάλει στην αγορά 9 πακέτα που θα δίνουν την δυνατότητα σε ιδιοκτήτες standard Camaro, να αναβαθμίσουν μηχανικά το αυτοκίνητο τους . Στα πακέτα, συμπεριλαμβάνεται ένα kit ανάρτησης πχ με ελατήρια, αμορτισέρ, αντιστρεπτικές και διάφορα άλλα κομμάτια. Το ελικοειδές

διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης προσφέρεται με έναν ενσωματωμένο στο κάλυμμα ψύκτη και πιο κοντή τελική σχέση μετάδοσης. Διαθέσιμα σε ένα πακέτο, θα είναι και: οι αεραγωγοί για τα φρένα, η εισαγωγή του κινητήρα, οι πολλαπλές εξαγωγής μαζί με την catback εξάτμιση και τα καθίσματα της Recaro. Τέλος, θα υπάρχει και ένα αεροδυναμικό πακέτο που θα περιλαμβάνει το εμπρός splitter, το πάτωμα και την πίσω αεροτομή.

Με δεδομένο λοιπόν πως ο LS7 V8 κινητήρας είναι ούτως ή άλλως διαθέσιμος για αγορά (έναντι 16 χιλιάδων δολαρίων περίπου), ο εκάστοτε ιδιοκτήτης μίας απλής Camaro με βαθιές τσέπες, μπορεί να κάνει το αυτοκίνητο του μηχανικά όμοιο με μία CamaroZ/28. Απλά η Chevy τον περιορίζει αισθητικά για να μην γεμίσει κλώνους η αγορά. Δεν βρίσκω κάτι κακό στην λογική της εταιρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα