Η Chevrolet teasάρει τη νέα Camaro

Η Chevrolet έδωσε ένα teaser video της επόμενης, έκτης γενιάς της Camaro. Σε αυτό μας υπενθυμίζει πως η τωρινή γενιά έχει κάνει σχεδόν 500.000 πωλήσεις και διερωτάται για το τι είναι ικανή να πετύχει η νέα γενιά.

Έχουν διαρρεύσει αρκετές φωτογραφίες της νέας Camaro, η οποία θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον επόμενο μήνα. Η νέα

γενιά της Camaro θα είναι μικρότερη σε μέγεθος, αλλά και σε βάρος, με τα φωτιστικά της σώματα να τα έχουμε δει πριν από μερικές εβδομάδες, όπως και το πλαϊνό μέρος του.

Ο σχεδιασμός της είναι εξελικτικός σε σχέση με τη τωρινή γενιά, με το αυτοκίνητο να κατασκευάζεται πάνω στην Alpha πλατφόρμα της GM, την ίδια που χρησιμοποιεί και η Cadillac CTS, ενώ στην γκάμα των κινητήρων της, εκτός από τους V8 φυσικά, θα υπάρχει και ένας δίλιτρος, τετρακύλινδρος κινητήρας που θα αποδίδει περίπου 270-280 άλογα για να ανταγωνιστεί την Mustang Ecoboost. Η κατασκευή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της GM στο Lansing Grand River με την Chevrolet να τοποθετεί σε αυτή και μαγνητοροϊκές αναρτήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα