Η Cadillac θέλει ένα μεγάλο υβριδικό και την έκδοση παραγωγής της Elmiraj

Τον τελευταίο καιρό η Cadillac έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι, κατασκευάζοντας πραγματικά αξιόλογα και ελκυστικά αυτοκίνητα και παρουσιάζοντας concepts που οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θέλουμε να τα δούμε στην παραγωγή. Οι τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την εταιρία, έχουν να κάνουν με την «ηλεκτροποίηση» ή «εξηλεκτρισμό» αν θέλετε της γκάμας της και τα μελλοντικά σχέδια της.

Ο Bob Ferguson, επικεφαλής πωλήσεων της Cadillac,

είπε σε συνέντευξή του στο TheDetroitBureau πως παρότι είναι υπερβολικά νωρίς για λεπτομέρειες, «θα δούμε σίγουρα ένα μεγαλύτερο όχημα, κάτι περισσότερο πολυτελές» από την 2014 Cadillac ELR. Το μελλοντικό αυτό project είναι πιθανό να χρησιμοποιεί την επόμενη γενιά του υβριδικού συστήματος της GM που χρησιμοποιεί τόσο η ELR όσο και το Volt.

Όσον αφορά στην Elmiraj, ο Ferguson είπε πως «δεν κατασκευάστηκε για να είναι ένα concept car…» και πως θα «ήθελε να το δει στις εκθέσεις όσο το δυνατόν ταχύτερα». Με λίγα λόγια, η Elmiraj είναι ένα concept που προορίζεται για παραγωγή –αν όχι εξ ολοκλήρου και όπως είναι, τουλάχιστον μέρη του-, βασίζεται σε υπάρχουσα πλατφόρμα και αν πάρει τελικά το πράσινο φως θα τοποθετηθεί ακριβώς πάνω από την XTS.

[Πηγή: TheDetroitBureau]

Keywords
Τυχαία Θέματα