Η Cadillac θα εστιάσει στα crossover/SUV αλλά θέλει περισσότερη αυτονομία!

Το πρόγραμμα της Cadillac για επιστροφή στα περασμένα μεγαλεία έχει μόλις ξεκινήσει και όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Αμερικάνικης εταιρίας, Johan de Nysschen, έχουμε να δούμε πολλά ακόμα απ’ αυτήν. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε να δούμε τουλάχιστον 9 νέα μοντέλα μέχρι να τελειώσει η δεκαετία που διανύουμε. Ο de Nysschen ήταν φειδωλός ως προς τις λεπτομέρειες, είπε όμως ότι η Cadillac

θα εστιάσει σε δημοφιλείς κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα, σε αυτή των crossover/SUV, όπου η Cadillac θα λανσάρει 5 νέα μοντέλα. Κατά τα άλλα, μπορούμε να περιμένουμε ένα compact sedan και 3 facelift υπαρχόντων μοντέλων.

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό ενδιαφέρον που είπε ο de Nysschen όμως. Ο Πρόεδρος της Cadillac όχι μόνο θέλει περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία για την μάρκα του αλλά πιστεύει πως θα τα πάρει. Συγκεκριμένα, ο de Nysschen δήλωσε πως μέχρι το 2017, η Cadillac θα έχει “πολύ υψηλότερο βαθμό αυτονομία και αυτάρκειας”. Αυτό αφενός σημαίνει ότι η Cadillac θα δημοσιεύει τα δικά της οικονομικά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από αυτά της General Motors και αφετέρου, ότι θα ανεξαρτητοποιηθούν οι αντιπροσωπείες της, κάτι που ο de Nysschen έχει αναφέρει και στο παρελθόν. Όλα έχουν να κάνουν με το πώς αντιλαμβάνεται ο κόσμος την εικόνα της μάρκας και ο Πρόεδρος πιστεύει ότι αυτά τα δύο – τα οικονομικά αποτελέσματα και οι αντιπροσωπείες – παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στο “brand perception”.

Keywords
Τυχαία Θέματα