Η CDC Performance βελτιώνει το Range Rover Sport πρώτης γενιάς

Κάποιος κακεντρεχής μπορεί να ρωτήσει γιατί ασχολούμαστε ακόμα με το πρώτης γενιάς Range Rover Sport οπότε να απαντήσω προκαταβολικά. Γιατί όταν έχει γίνει τόσο εκτενής δουλειά σε οποιοδήποτε μοντέλο, όσο παλιό και αν είναι, αξίζει να παρουσιαστεί.

Αυτό ακριβώς έκανε η CDC Performance που μας παρουσιάζει το “Nighthawk” πακέτο για το Range Rover

Sport πρώτης γενιάς. Η πρώτη αλλαγή που τραβάει το βλέμμα δεν είναι άλλη από το wide bodykit με το οποίο είναι εξοπλισμένο το μοντέλο και οι 23 ιντσών ζάντες ελαφρού κράματος που είναι ντυμένες με ελαστικά διάστασης 315/25/23! H αερανάρτηση είναι τροποποιημένη έτσι ώστε να φέρνει το Nighthawk 70mm πιο κοντά στο έδαφος ενώ άλλα καλούδια περιλαμβάνουν την νέα εξάτμιση με τον πιο «γεμάτο» ήχο, τα εξαπίστονα φρένα και στους τέσσερις τροχούς και το ριζικά αλλαγμένο εσωτερικό, εκεί όπου επικρατεί το δέρμα, η alcantara και τα ανθρακονήματα. Παραφωνία για εμένα είναι το τιμόνι. Οι άλλες αλλαγές ενώ είναι extreme, χωνεύονται…

Τέλος, η CDC «γαργάλησε» και τον κινητήρα που πλέον αποδίδει 580 άλογα και 695Nm ροπής -70 άλογα και 70Nm περισσότερα από τον εργοστασιακό- ενώ παραπονεμένος έμεινε μόνο ο ηλεκτρονικός κόφτης τελικής που αφαιρέθηκε εντελώς!



[Πηγή: CDC Performance]

Keywords
Τυχαία Θέματα