Η Borgward προσλαμβάνει σχεδιαστή της Kia

Η Borgward ανακοίνωσε πως εντάσσει στο εργατικό της δυναμικό τον David Napoléon Genot, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή σχεδιασμού της εταιρίας για την Ευρώπη. Ο Genot έχει γεννηθεί στο Βέλγιο και σπουδάσει στη Γερμανία, ενώ παλαιότερα έχει εργαστεί για λογαριασμό της Audi, της Seat και της Renault. Στην Kia

εργάστηκε στα GT Concept, Pro_Cee’d και Sportage. Ο Genot θα αναφέρεται στον Anders Warming, ο οποίος προτού πάει στην Borgward ήταν επικεφαλής σχεδιασμού της MINI.

Η εταιρία επίσης προσέλαβε τους Γερμανούς Tilo Schweers και Florian Herbold, με τον πρώτο να αναλαμβάνει την θέση του επικεφαλής υπευθύνου για τα εναλλακτικά συστήματα κίνησης και των συστημάτων μετάδοσης με ηλεκτροκινητήρες και τον Herbold την θέση του αρχιμηχανικού ανάπτυξης συστημάτων μετάδοσης της κίνησης. Και οι δύο έχουν εργαστεί για λογαριασμό της Daimler, της μητρικής εταιρίας της Mercedes-Benz.

H Borgward έχει πουλήσει 4.000 BX7 μέχρι τον Απρίλιο και έχει παραγγελίες για 10.000 ακόμη. Το μικρότερο BX5 θα βγει στην αγορά αργότερα μέσα στο έτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα