Γκάφα Ολκής: Η Cadillac έδειξε καταλάθος την CTS

H Cadillac έδειξε καταλάθος το νέο CTS σε μια φωτογραφία που ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook. Στη φωτογραφία η Cadillac ήθελε να δείξει τις χειμερινές δοκιμές του ELR, αλλά δεν πρόσεξε ότι στο βάθος κινούταν και ένα CTS χωρίς ίχνος

καμουφλάζ. Βέβαια μετά από λίγη ώρα κατάλαβε την γκάφα της και έσβησε τη φωτογραφία, αλλά αυτή είχε ήδη προλάβει να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Νέας Υόρκης και θα διαθέτει σχεδίαση που θα μοιάζει περισσότερο σε γλυπτό, ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί καλύτερα τα Γερμανικά και τα Ιαπωνικά sedan της κατηγορίας του. Θα κατασκευαστεί πάνω σε μια εκτεταμένη έκδοση της πλατφόρμας Alpha της GM, την ίδια που φορά και η νέα ATS και θα είναι διαθέσιμο και σε coupe έκδοση, αλλά όχι σε wagon έκδοση.

Κάτω από το καπό της θα συναντάμε μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου όπου ανάμεσα τους θα υπάρχει ο 2,5-λιτρος τετρακύλινδρος απόδοσης 203 ίππων με 255 Nm ροπής, ένας turbo 2.0-λιτρος τετρακύλιδρος απόδοσης 274 ίππων με 353 Nm ροπής, ένας V6 3.6-λίτρων απόδοσης 324 ίππων με 362 Nm ροπής και ένας ολοκαίνουργιος twin-turbo 3,6 λίτρων V6 κινητήρας απόδοσης κοντά στα 400 άλογα. Η γρήγορη έκδοση CTS-V θα φορά τον κομπρεσοράτο V8 6.2-λίτρων απόδοσης 564 ίππων με 747 Nm ροπής.

[Πηγή: Jalopnik]

Keywords
Τυχαία Θέματα