Φήμες: Ο Marmorini στη Renault

16:01 4/8/2014 - Πηγή: AutoBlog

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία, ο πρόσφατα απολυμένος από τη Ferrari, Luca Marmorini, είναι έτοιμος να αναλάβει σημαντικό πόστο στη Renault Sport. Ο 53-χρονος Marmorini κρίθηκε υπεύθυνος, ως επικεφαλής του τμήματος κινητήρα και ηλεκτρονικών, για την κακή εικόνα του 059/3 και κατ’ επέκταση της F14 T, στη νέα

turbo-υβριδική εποχή της Formula 1.

Η Renault, από την πλευρά της, δεν τα έχει πάει καλύτερα με τον Energy F1-2014, ο οποίος παρά τις δυο νίκες της Red Bull, θεωρείται ο πιο αδύναμος από τους τρεις στο φετινό grid. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η Corriere della Sera, ο Marmorini μαζί με κάποιους από τους στενότερους συνεργάτες του, θα μετακινηθούν στο Γαλλικό στρατόπεδο για να βοηθήσουν στη βελτίωση του turbo κινητήρα.

Πάντα με βάση τις φήμες, επίσημη ανακοίνωση θα έρθει αργότερα μέσα στην εβδομάδα, ως μέρος της αναδιοργάνωσης που επιχειρούν και στη Renault. Υπενθυμίζοντας, μόλις πριν ένα μήνα είχαμε τη σημαντικότατη απομάκρυνση/συνταξιοδότηση του μέχρι πρότινος Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του τομέα, Jean-Michel Jalinier, με το Jérôme Stoll να αποτελεί τον αντικαταστάτη του και τον Cyril Abiteboul να καλύπτει τη νεοσύστατη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

[Photo Copyrights: Getty Images]

Keywords
Τυχαία Θέματα