Ετοιμάζει η Audi μοντέλο κάτω από το A1 για το 2019;

18:30 8/1/2016 - Πηγή: AutoBlog

Σύμφωνα με πηγή προερχόμενη από την Αγγλία, η Audi έχει στα σκαριά ένα νέο μοντέλο πόλης, με σκοπό να προσελκύσει ακόμα πιο νέο κοινό από το Α1 και αναμένεται να παρουσιαστεί το 2019.

Οι πληροφορίες είναι ακόμα συγκεχυμένες, με το νέο μοντέλο να έχει μήκος κάτω από 4 μέτρα και να παίζει ουσιαστικά το ρόλο του αντικαταστάτη του Α2, χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη για το πως θα ονομαστεί. Έχοντας κατά νου την ονοματολογία της γερμανικής εταιρίας, ίσως ονομαστεί αυτό Α1 και η δεύτερη γενιά του σημερινού Α1 μετονομαστεί σε Α2, ή μήπως Α0; Αλλά αυτά είναι σενάρια.

Θα είναι διαθέσιμο σε 3-θυρες και 5-θυρες εκδόσεις αμαξώματος, και εξελίσσεται από την ίδια την Audi στο Ingolstadt, αλλά θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα New Small Family των VW up!, Seat Mii και Skoda Citigo.

Μηχανικά φημολογείται ότι θα εφοδιάζεται με τον νέο 1.000άρη turbo τρικύλινδρο κινητήρα, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρχει και ηλεκτρική έκδοση, όμοια με το e-up!. Αντιθέτως δεν θα υπάρχει υβριδική και πετρελαιοκίνητη έκδοση. Τέλος, είναι πιθανό αργότερα να κυκλοφορήσει και μια έκδοση με off-road look, στα πλαίσια ενός urban crossover, με λίγο υπερυψωμένο αμάξωμα, αλλά χωρίς σύστημα τετρακίνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα