Ερωτηματικά γεννά η επισημοποίηση της συμφωνίας των Red Bull και TAG Heuer

Το να σου παρουσιάσω την συμφωνία της Red Bull με την TAG Heuer ως χορηγία, είναι κάτι τουλάχιστον ανόητο, καθώς έχεις διαβάσεις γι’ αυτόν πριν από 2 εβδομάδες. Η ελβετική εταιρεία των εκπληκτικών ρολογιών που όλοι μας θέλουμε να έχουμε στο χέρι μας αφήνει μετά από 30 χρόνια τη McLaren

και διαλέγει το στρατόπεδο της αυστριακής ομάδας, όντας σύμφωνη με τη στρατηγική της εταιρείας, όπως δήλωσε ο CEO, Jean-Claude Biver.

Τι το περιλαμβάνει η συμφωνία είναι άγνωστο και αυτό είναι που προκαλεί ερωτηματικά. Θα είναι μόνο ως χορηγία ή μήπως κάτι παραπάνω; Στη φωτογραφία που ανέβασε η Red Bull φαίνεται πως η προσοχή έχει στραφεί στον χώρο του κινητήρα, ένα θέμα για το οποίο η ομάδα του Milton Keynes δε μας έχει δώσει λεπτομέρειες παρά μόνο το ότι έχουν πέσει υπογραφές.

Μάλιστα, αυτό που αναφέρεται είναι: «Ελβετική Μηχανική για να κλείσουμε τη διαφορά την επόμενη σεζόν». Αναφέρεται στο θέμα του κινητήρα; Πιθανόν, αλλά δε θα πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο. Οι περισσότερες πιθανότητες θέλουν τη Renault να δίνει τον κινητήρας της στην RBR, αλλά χωρίς να υπάρχουν τα λογότυπα των Γάλλων επάνω.

Έτσι, η Red Bull καλείται να εξελίξει μόνη της τον κινητήρα, με τις φήμες να κάνουν λόγο για βοήθεια από την TAG Heuer και τη Nissan, προκειμένου να αξιοποιηθούν σωστά οι 32 μάρκες που έχουν στη διάθεσή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα