Έρχεται το Cadillac ATS Coupe, diesel κινητήρες στην Ευρώπη

O αντιπρόεδρος της Cadillac, Robert Ferguson αποκάλυψε αρκετές νέες λεπτομέρειες για τα μελλοντικά μοντέλα της Αμερικανικής εταιρίας. Ο Ferguson δήλωσε για το ATS ότι θα αποκτήσει σύντομα αρκετές εκδόσεις, και έτσι πρέπει σύντομα να περιμένουμε την coupe έκδοση του καθώς και την γρήγορη V-Series. Ωστόσο απέκλεισε το ενδεχόμενο να βγει και σε wagon έκδοση.

Σχετικά με τη νέα ναυαρχίδα που υποτίθεται ότι ετοιμάζουν, ο Ferguson ανέφερε ότι αυτή θα τοποθετηθεί

πάνω από την XTS και από την έρευνα που έκαναν, φάνηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Ακόμη δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση ώστε αν η νέα ναυαρχίδα θα περάσει στη παραγωγή.

O Ferguson απέρριψε τις φήμες ότι “μαλακώνει” τον σχεδιασμό των μοντέλων της ώστε αυτά να γίνουν πιο ποθητά στους Κινέζους καταναλωτές, αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, η δοκιμή που έκαναν, έδειξε ότι στους Κινέζους αρέσει το στυλ της εταιρίας του. Θεωρεί ότι η Αμερικάνικη πολυτέλεια της Cadillac είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της εταιρίας στη Κινεζική αγορά.

Σε ότι αφορά την Ευρωπαϊκή αγορά, ο Ferguson δήλωσε ότι ετοιμάζουν μια σειρά νέων κινητήρων πετρελαίου, αφού η Cadillac έχει εντοπίσει ότι οι Ευρωπαίοι καταναλωτές προτιμούν να αγοράσουν αυτοκίνητα με πετρελαιοκινητήρες.

[Πηγή: Automobilemag]

Keywords
Τυχαία Θέματα