Έρχεται ο αντικαταστάτης του VW Passat R

Η Volkswagen φέρεται πως ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του Passat R με ονομασία 206 TSI R-Line όπου 206 είναι οι KWh που θα αποδίδει, κάτι που σημαίνει πως το αυτοκίνητο θα παράγει 280 άλογα.

Η σπορ λιμουζίνα θα δανείζεται τον 2.0λίτρο κινητήρα του Golf R καθώς και το σύστημα τετρακίνησης

4MOTION με το διπλοσύμπλεκτο αυτόματο κιβώτιο DSG. Επιπλέον θα διαθέτει νέο σύστημα πέδησης μεγαλύτερης απόδοσης καθώς και το Dynamic Chassis Control που θα επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει τρόπο οδήγησης ανάλογα τις προτιμήσεις του.

Λεπτομέρειες για τον κινητήρα δεν έχουν δοθεί. Αν σκεφτούμε όμως ότι το αυτόματο Golf R με παραπάνω άλογα και λιγότερο βάρος κάνει τα 0-100 σε 4,9 δεύτερα, το Passat αναμένεται να κάνει το σπριντ σε 5,5-6 δεύτερα.

Σύμφωνα με τους Αυστραλούς, η σπορ έκδοση του Passat θα διαθέτει τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων του VW Group καθώς και όλα τα εσωτερικά και εξωτερικά στοιχεία που θα υποδηλώνουν πως πρόκειται για ένα R μοντέλο με την αντίστοιχη δύναμη που του αρμόζει και όχι για άλλο ένα “κοινό” Passat. Η σπορ λιμουζίνα αναμένεται να βγει στην παραγωγή ως μοντέλο 2017 σε sedan και variant έκδοση.

Keywords
Τυχαία Θέματα