Επίσημο: Ο Bob Bell αποχωρεί τον Νοέμβριο από τη Mercedes

Η Μεγάλη Βδομάδα ξεκίνησε με την παραίτηση (απόλυση δηλαδή) του Stefano Demenicali από τη Ferrari. Κι όμως, δεν είναι η μόνη ανακοίνωση τέτοιου είδους, και μάλιστα αφορά μεγάλη ομάδα, τη Mercedes AMG. Όπως, ανακοίνωσε η γερμανική ομάδα, ο Bob Bell δε θα βρίσκεται στο Brackley από το τέλος τού Νοεμβρίου και η θέση τού Τεχνικού Διευθυντή θα μείνει κενή.

Ίσως να είσαι λίγο

μπερδεμένος, γιατί ξέρεις ότι Τεχνικός Διευθυντής είναι ο Paddy Lowe, και δεν έχεις άδικο. Ουσιαστικά, αυτός είναι ο ρόλος του, αλλά η Mercedes γράφει κατά λέξη ότι ο Lowe είναι “Executive Director (Technical)”, ενώ ο Bell είναι “Technical Director”. Όμως, ο Lowe από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Brackley ήταν ο επί κεφαλής στο τεχνικό κομμάτι, δηλαδή ο πραγματικός Τεχνικός Διευθυντής.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο, μειώθηκαν οι αρμοδιότητες του Bell και οι υπόλοιπες θα προστεθούν σε αυτές τού Lowe, ο οποίος θα παραμείνει Τεχνικός Διευθυντής ή Εκτελεστικός Διευθυντής στο τεχνικό κομμάτι, για να είμαστε απόλυτα ακριβείς και σύμφωνοι με όσα γράφει η Mercedes. Ο Bell έγινε μέλος της Mercedes από τις αρχές τού 2011, παίρνοντας απευθείας τον ρόλο τού Τεχνικού Διευθυντή.

Keywords
Τυχαία Θέματα