Επίσημο: Η Audi θα κατασκευάσει νέο εργοστάσιο στο Μεξικό

H Audi μαζί με την εξαγορά της Ducati, ανακοίνωσε σήμερα ότι το διοικητικό και εποπτικό συμβούλιο της εταιρίας αποφάσισε να κατασκευάσει νέο εργοστάσιο στο Μεξικό. Η Audi θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις της στην Βόρειο Αμερική και πιστεύει ότι το νέο εργοστάσιο της θα την βοηθήσει στον στόχο της να πουλά 150.000 μονάδες έως το 2015 και 200.000 μονάδες έως το 2020. Το εργοστάσιο για να

είναι βιώσιμο θα πρέπει η κάθε γραμμή παραγωγής που θα διαθέτει να κατασκευάζει τουλάχιστον 100.000 αυτοκίνητα ετησίως.

Το νέο εργοστάσιο δεν έχει ακόμη αποφασιστεί σε ποια περιοχή θα κατασκευαστεί. Η επιλογή του χώρου θα γίνει μέσα στο έτος, ενώ αυτό θα ξεκινήσει την λειτουργία του το 2016. Ο λόγος επιλογής του Μεξικό είναι φυσικά οι χαμηλοί μισθοί, αφού είναι μια από τις πρώτες 10 χώρες του κόσμου όπου κατασκευάζουν αυτοκίνητα με το VW Group να έχει ήδη 2 εργοστάσια στη περιοχή στις πόλεις Puebla και Silao. Η Audi δηλώνει ότι στο νέο εργοστάσιο θα συνεχίζει να κατασκευάζει τα αυτοκίνητα της, με την ίδια Γερμανική ποιότητα που έχουνε γίνει γνωστά.

Το εργοστάσιο είναι μέρος της στρατηγικής της Audi, και θα βοηθήσει να πιάσει τον στόχο να πουλά 2 εκατ. αυτοκίνητα έως το 2020. Δηλώσεις των υπευθύνων της Audi μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα