Επίσημο: Volkswagen Golf GTI Cabriolet

Η Volkswagen επιβεβαίωσε τις φήμες αφού στη Γενεύη θα παρουσιάσει το Golf GTI Cabriolet, την έκδοση παραγωγής του Golf GTI Cabriolet Concept που είχε παρουσιάσει το περσινό Worthersee. Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει ανοικτή GTI έκδοση του Golf

και λογικά η τελευταία έκδοση της τωρινής γενιάς, προτού αυτή αντικατασταθεί από τη νέα γενιά το φθινόπωρο στο Παρίσι.

Το Golf GTI Cabriolet φορά τον 2.0-λιτρο TFSI που αποδίδει 210 άλογα και 280 Nm ροπή. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό και με ένα 6-τάχυτο αυτόματο DSG με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 7.3 δευτερόλεπτα με την τελική του να ανέρχεται στα 236 χλμ/ώρα.

Η μαλακή υφασμάτινη οροφή αναδιπλώνεται μέσα σε 9.5 δευτερόλεπτα ακόμη και όταν το αυτοκίνητο κινείται με 30 χλμ/ώρα με τις πωλήσεις να ξεκινούν το δεύτερο εξάμηνο του έτους χωρίς ωστόσο να έχουνε ανακοινωθεί ακόμη οι τιμές του.

Το πρωτότυπο είναι βαμμένο σε κόκκινο μεταλλικό χρώμα Firespark και φορά το bodykit του GTI, χαμηλότερη ανάρτηση, μπροστά και πλαινα spoiler,μαύρα διακοσμητικά, κόκκινες δαγκάνες φρένων και ζάντες 19″. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι δερματινες Nappa επενδύσεις, οι δίχρωμες ζώνες καθώς και τα αλουμινένια μαρσπιε στις πόρτες.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίσημο, Volkswagen Golf GTI Cabriolet,episimo, Volkswagen Golf GTI Cabriolet