Επίσημο: Toyota Verso Facelift 2013

Μετά την teaser φωτογραφία, η Toyota μας παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Verso, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Παρισιού την επόμενη εβδομάδα. Διαθέτει νέα μεγάλη τραπεζοειδή γρίλια, νέους προφυλακτήρες, και νέους προβολείς ομίχλης με LED φώτα ημέρας. Φορά επίσης μικρότερους πλαϊνούς καθρέπτες που ενσωματώνουν τα φλας και νέες ζάντες 16″ και 17″.

Στο εσωτερικό διαθέτει νέα

μαλακά υλικά με μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά. Στις πλούσιες εκδόσεις, οι πόρτες, το τιμόνι και το υποβραχιόνιο έχουνε επενδυθεί με Nappa δέρμα. Υπάρχει πορτοκαλί φωτισμός με το κοντέρ να φωτίζεται με λευκό φωτισμό. Τα καθίσματα διαθέτουν νέες επενδύσεις με το σύστημα Easy Flat-7 να μπορεί να προσφέρει 32 διαφορετικούς συνδυασμούς.

Ο χώρος των αποσκευών ανέρχεται στα 155 λίτρα όταν και οι 7 θέσεις είναι ανοικτές, ενώ αν αναδιπλωθεί η τρίτη σειρά, ο χώρος αυξάνεται στα 44 λίτρα. Με όλα τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα δημιουργείται ένας χώρος μήκους 1.575 mm και πλάτος 1.430 mm.

Μηχανικά φορά τον τον ανανεωμένο 2,0-λιτρο D-4D πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 175 ίππων με 159 γρ/χλμ CO2. Επίσης υπάρχει ο 2,2-λίτρων D-CAT πετρελαιοκινητήρας απόδοσης 148 ίππων με 178 γρ/χλμ CO2 ενώ υπάρχουν και ο 1.600αρης και ο 1.800αρης Valvematic οι οποίοι συνδυάζονται είτε με το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο είτε με το αυτόματο Multidrive CVT.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα