Επίσημο: Skoda Kodiaq L&K, η πολυτελέστατη έκδοση του

Η Skoda παρουσιάζει την κορυφαία Laurin & Klement έκδοση για το Kodiaq, η οποία έρχεται να προστεθεί στις αντίστοιχες εκδόσεις των Octavia και Superb. Το Kodiaq L&K θα βρίσκεται στο περίπτερό της τσέχικης εταιρίας στη Γενεύη, μαζί με το Fabia facelift, και διακρίνεται από τις νέες ζάντες 19 ιντσών, τα full-LED φωτιστικά σώματα, την χρωμιωμένη μάσκα, τα λογότυπα “Laurin & Klement” στα εμπρός φτερά, καθώς και τον ελαφρώς αλλαγμένο

πίσω προφυλακτήρα, που διαθέτει δύο “ψεύτικες” απολήψεις για την εξάτμιση.

Στο εσωτερικό, υπάρχει τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, καφέ δερμάτινες/alcantara επενδύσεις και Canton ηχοσύστημα, λογότυπα “Laurin & Klement” σε διάφορα σημεία, και τις piano black επενδύσεις. Ακόμα, υπάρχει LED “κρυφό” εσωτερικό φωτισμό, πεντάλ αλουμινίου, νέα πατάκια, ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού, καθώς και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Κάτω από το καπό, από πλευράς βενζίνης υπάρχει ο νέος 1.500άρης TSI Evo κινητήρα, του Volkswagen Group, με 150 άλογα, και ο 2,0-λιτρος TSI, που μέχρι πρότινος απέδιδε 180 άλογα, αλλά πλέον διατίθεται με 190 άλογα. Από πλευράς πετρελαίου, το μεγάλο τσέχικο SUV, στην L&K διατίθεται με τον 2,0-λιτρο TDI, απόδοσης 150 και 190 ίππων. Οι δύο δυνατότερες εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου διατίθενται αποκλειστικά με τετρακίνηση, η οποία είναι προαιρετική στις ασθενέστερες εκδόσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα