Έκθεση Γενεύης 2014: Renault Clio R.S. 200 EDC Monaco GP

12:11 4/3/2014 - Πηγή: AutoBlog

Λίγα χρόνια πριν, η Renault τίμησε το Grand Prix του Μονακό με τη δημιουργία της Monaco GP signature που στη συνέχεια “εφαρμόστηκε” στα Laguna Coupe, Megane Coupe και Megane RS. Τώρα ήρθε η ώρα του Clio RS να λάβει την Monaco GP περιποίηση.

Το Clio R.S. 200 EDC Monaco GP όπως είναι το πλήρες όνομα του, ξεχωρίζει

χάρη στο αποκλειστικό περλέ λευκό χρώμα. Σε κάποιες αγορές θα προσφέρεται και ως Platinum Grey αλλά ως Pearlescent White το προωθεί η Renault. Αυτό που διαφοροποιεί όμως το Monaco GP από τις απλές εκδόσεις είναι οι μαύρες πινελιές σε διάφορα σημεία του αμαξώματος. Μαύρο είναι το κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα, μέρος των πλαϊνών μαρσπιέ, ο πίσω διαχύτης, οι χειρολαβές στις πόρτες, η πίσω αεροτομή και οι ζάντες ελαφρού κράματος. Αντίστοιχες είναι και οι αλλαγές/προσθήκες στο εσωτερικό.

Αν ψάχνεις αλλαγές στα μηχανικά μέρη, παραπάνω άλογα ή διαφορετικό στήσιμο όμως, θα σε απογοητεύσω. Το Clio R.S. 200 EDC Monaco GP είναι απολύτως stock, ίδιο με το απλό. Κάτω από το καπό, βρίσκεται ο γνωστός 1.6 Turbo κινητήρας που αποδίδει 200 ίππους και συνδυάζεται με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Η Monaco GP έκδοση θα παραχθεί σε περιορισμένα αντίτυπα και θα πωλείται σε περίπου 20 αγορές μεταξύ των οποίων η Αυστραλία και η Ιαπωνία. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στα τέλη του Μαρτίου του 2014.



[Πηγή: Renault]

Keywords
Τυχαία Θέματα