Επίσημο: Honda Concept D

Έπειτα από το teaser σχέδιο που είδαμε στα τέλη του Μαρτίου, η Honda αποκάλυψε το Concept D πριν αυτό κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση της Shanghai.

Δεν έχουμε πληροφορίες για τα σχέδια της Ιαπωνικής εταιρίας για το συγκεκριμένο πρωτότυπο αλλά το πιθανότερο είναι να αποτελεί πρόγευση για κάποιο crossover που θα είναι αποκλειστικά για την Κινέζικη αγορά και θα στοχεύει στο νεανικό κοινό. Το εμπρός μέρος είναι ελαφρώς “φορτωμένο” με

διάφορες λεπτομέρειες όπως τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα, η έντονη μάσκα με το μεγάλο σήμα, οι τεράστιοι αεραγωγοί κ.ά.

Από το εμπρός μέρος και προς τα πλάγια, ξεχωρίζουν τα ευμεγέθη side skirts, οι μεγάλοι θόλοι με τους επίσης μεγάλους -21 ιντσών- τροχούς και οι κάμερες που έχουν αντικαταστήσει τους συμβατικούς καθρέπτες. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια: οι μαύρου χρώματος κολώνες που δημιουργούν την αίσθηση της πλευστής οροφής. Πίσω, το design εξακολουθεί να είναι γωνιώδες ενώ η απουσία απόληξης της εξάτμισης και η έλλειψη πληροφοριών σχετικά με το powertrain, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι το Concept D είναι ηλεκτρικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα