Εντυπωσιακό κλείσιμο της σεζόν θέλει ο Vettel

Ο στόχος της Ferrari για τη φετινή σεζόν ήταν οι δύο νίκες. Η ιταλική ομάδα θέλησε να είναι πολύ ρεαλιστική, αφού κατάφερε να ανέβει τρεις φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, υπερκαλύπτοντας τον αρχικό στόχο. Όλες οι νίκες ήρθαν διά χειρός του Sebastian Vettel, ωστόσο ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο Μεξικό, χωρίς

να δει την καρώ σημαία, όπως έγινε στο Βέλγιο.

Δύο αγώνες μένουν για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν και ο 28χρονος θέλει να την κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρει τη νίκη σε Βραζιλία και Abu Dhabi, κάτι που θεωρητικά είναι σχεδόν απίθανο. Ο ίδιος, ωστόσο, αυτό έχει θέσει ως στόχο, αν και παραδέχεται πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Μένουν ακόμα δύο αγώνες και ακόμα δύο νίκες που μπορούμε να κατακτήσουμε, παρόλο που δεν είναι εύκολο. Η ομάδα έχει κάνει μια απίστευτη δουλειά όλη τη σεζόν για να κλείσει τη διαφορά: 8 ή 9 μήνες πριν, η διαφορά ήταν κάπου στα 1,3 ή 1,4 δευτερόλεπτα. Τώρα, είναι μισό δευτερόλεπτο ή και πιο κάτω, έτσι έχουμε κάνει τα πράγματα με τον σωστό τρόπο.

Το Μεξικό ήταν ίσως ο χειρότερος αγώνας που είχαμε φέτος, αλλά έχουμε κάνει πολλούς καλούς αγώνες κι έχουμε μειώσει τη διαφορά. Ο ρυθμός το Σάββατο ήταν πολλά υποσχόμενος, αλλά δεν ήμασταν στη σωστή θέση. Υποσχόμαστε να τα δώσουμε όλα στους επόμενους αγώνες και ο στόχος είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά ή ακόμα και στο ίδιο επίπεδο με τους μπροστά.

Keywords
Τυχαία Θέματα