Ένα ελληνικό Barracuda Buggy [w/video]

Όταν υπάρχει όρεξη, χρόνος και μεράκι γεννούνται αρκετά ενδιαφέρον πράγματα. Πάρε για παράδειγμα αυτό το buggy το οποίο είναι μια δημιουργία του αναγνώστη μας, Βαγγέλη Σωτήρχου. Ο Βαγγέλης είχε την ιδέα αυτή στις αρχές του 2009 όπου τότε αποφασιστικέ και ξεκίνησε η κατασκευή αυτού Barracuda Buggy από την νεοσύστατη τότε Sotirchos Engineering Racing Team. Λόγω όμως ανειλημμένων υποχρεώσεων η κατασκευή του καθυστερούσε τόσο αρκετά, αλλά προείχε η ολοκλήρωση των σπουδών μου στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Το όλο project

βασίστηκε στα σχέδια ενός Barracuda, κάνοντας πολές τροποποιήσεις σε πλαίσιο αναρτηση και ψαλιδια. Ο Βαγγέλης και οι υπόλοιποι άνθρωποι της ομάδας του φόρεσαν κινητήρα από ένα μια Suzuki Hayabusa 1.300 κυβικών που αποδίδει αισίως 200 άλογα. Αυτή η ιπποδύναμη μεταδίδετε με την βοήθεια του αλυσογράναζου και των ημιαξωνίων από Porsche 911 στις custom 14-άρες ζάντες. Για το σύστημα την ανάρτησης χρησιμοποιήθηκαν 4 Fox coilovers με custom ελατήρια, και το σύστημα πέδησης ανέλαβαν οι τετραπίστονες δαγκάνες της Tokico.

Ωραία δουλειά Βαγγέλη! “Καλά παιχνίδια” να έχεις με αυτό! Δες μερικά video του στη συνέχεια, ενώ περισσότερες φωτογραφίες μπορείς να βρεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα