Έλεγχος συστήματος κλιματισμού για όλα τα επιβατικά οχήματα Mercedes-Benz και smart και νέα πακέτα service για smart

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Mercedes-Benz και της Smart, τώρα που το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, ανακοίνωσε ότι προσφέρει δωρεάν έλεγχο του συστήματος κλιματισμού για όλα τα επιβατικά οχήματα, σε όλο το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Mercedes-Benz και smart.

Παράλληλα, ιδιαίτερα για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το αναπνευστικό

καθώς και για μικρά παιδιά που πρέπει να απολαμβάνουν το δροσερό αέρα χωρίς αλλεργίες και ερεθισμούς, προτείνεται η απολύμανση του συστήματος κλιματισμού μόνο με €40 (τελική τιμή).

Τέλος, για συγκεκριμένα μοντέλα* των Α-Class, B-Class, C-Class, CLK, E-Class, SLK καθώς και smart που χρειάζονται επειγόντως συντήρηση του συστήματος κλιματισμού, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Mercedes-Benz προσφέρει βασική συντήρηση μόνο με €100 (τελική τιμή).

Οι προσφορές ισχύουν έως και τις 31 Ιουλίου 2012. Η τιμή των πακέτων απολύμανσης και συντήρησης περιλαμβάνουν εργασία, ανταλλακτικά και ΦΠΑ 23%. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στις σχετικές ιστοσελίδες της Mercedes και της Smart.Παράλληλα ανακοινώθηκαν και Πακέτα Service για τα πρώτα Smart που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά, ώστε να απολαµβάνουν τη φροντίδα που χρειάζονται για να διατηρούνται πάντα σε φόρµα! Στις τιμές περιλαμβάνονται η εργασία, τα ανταλλακτικά και το ΦΠΑ και είναι διαθέσιμα σε όλο το ∆ίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών smart. Παράλληλα, παρέχεται έκπτωση στα µεµονωµένα ανταλλακτικά που περιλαµβάνονται στα Πακέτα Service.

Τακάκια εµπρός: 60 ευρώ
∆ίσκοι και τακάκια εµπρός: 150 ευρώ
Φερµουίτ πίσω (600cc): 110 ευρώ
Φερµουίτ πίσω (700cc): 120 ευρώ
Αλλαγή λαδιών: 50 ευρώ
Πακέτα αλλαγής φίλτρων (εκτός BRABUS): 90 ευρώ
Πακέτα αλλαγής φίλτρων για BRABUS: 170 ευρώ

Τα Πακέτα Service smart ισχύουν για smart κατασκευαστικής σειράς 450 (µε ηµεροµηνία παραγωγής έως τις αρχές του 2007). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα