Έκθεση Γενεύης 2012: Nissan e-NV200 Concept και Juke Nismo Concept

20:27 9/3/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Nissan στο περίπτερο της στη Γενεύη εκτός από τα GT-R 2012, Invitation Concept και Hi-Cross Concept, έχει φέρει και το e-NV200 Concept που είδαμε στο Detroit και το Juke Nismo, που είδαμε στο Τόκιο και θα περάσει στη παραγωγή.

Το e-NV200 Concept, ένα αμιγώς ηλεκτρικό

πρωτότυπο NV200, το οποίο δείχνει το πως θα είναι τα αυτοκίνητα του κοντινού μέλλοντος της Nissan. Μηχανικά φορά τον ηλεκτροκινητήρα του Leaf απόδοσης 80 kW (107 ίππων) με 280 Nm ροπής και το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο τόσο για προσωπική όσο και για εμπορική χρήση.

Το Juke Nismo Concept, φορά έναν βελτιωμένο 1,6 λίτρων turbo κινητήρα με άμεσο ψεκασμό βενζίνης και απόδοσης 190 ίππων του Juke ώστε να έχει μεγαλύτερη ιπποδύναμη και επιδόσεις. Στη συνέχεια προχώρησε στις επεμβάσεις στο στήσιμο, χαμηλώνοντας και σκληραίνοντας τις αναρτήσεις με προϊόντα που είναι διαθέσιμα από τους καταλόγους της και ολοκληρώνοντας την βελτίωση της απόδοσης έβαλε πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου 19-ιντσών με φαρδύτερα ελαστικά.

Τέλος, όπως είναι λογικό, καμία ολοκληρωμένη βελτίωση δεν είναι πλήρης χωρίς το απαραίτητο bodykit. Η Nismo φυσικά δεν απογοητεύει, και με ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο που αποτελείται από έναν ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα και μάσκα, φαρδύτερα φτερά, πλαϊνές ποδιές, μια νέα αεροτομή οροφής, διαφορετικούς καθρέφτες και τέλος έναν νέο πίσω προφυλακτήρα που ενσωματώνει έναν διαχύτη και τις διπλές απολήξεις εξάτμισης χρωμίου.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα