Δύο πεντάχρονοι Ρώσοι έσκαψαν τούνελ για να το σκάσουν από το σχολείο τους και να αγοράσουν μια Jaguar

18:11 9/9/2015 - Πηγή: AutoBlog

Δύο μικροί μπόμπιρες από την Ρωσία ηλικίας 5 ετών, έσκαψαν ένα τούνελ από το σχολείο τους, για να το σκάσουν από το σχολείο και να αγοράσουν ένα μοντέλο της Jaguar. Τα δύο αγόρια χρησιμοποιώντας τα πλαστικά φτυαράκια τους που έπαιζαν στην άμμο, έσκαψαν μια σήραγγα με στόχο να φύγουν από το σχολείο τους στο Magnitogorsk. Το μικρό πέρασμα που δημιούργησαν επέτρεψε στα αγόρια να το σκάσουν από το σχολείο και αφού περπάτησαν μια απόσταση

2 χλμ, έφτασαν στην αντιπροσωπεία της Jaguar.

Μια γυναίκα που περνούσε έξω από την αντιπροσωπεία, υποψιάστηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε καθώς είδε τα παιδιά να βολτάρουν δίπλα στην αντιπροσωπεία και τα ρώτησε τι ακριβώς έκαναν εκεί. Τα παιδιά εξήγησαν ότι είχαν φύγει από το νηπιαγωγείο τους για να αγοράσουν ένα μεγάλο αυτοκίνητο, όμως δεν είχαν χρήματα. Στη συνέχεια η γυναίκα πήρε τα παιδιά και τα οδήγησε σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου είχε σημάνει ήδη συναγερμός καθώς η διεύθυνση του σχολείου είχε ενημερώσει για την εξαφάνιση των αγοριών.

Η εκπαιδευτικός που ήταν επικεφαλής της τάξης των δύο παιδιών δήλωσε ότι δεν πρόσεξε ότι αυτά έλειπαν, αλλά δεν γλύτωσε την απόλυση. Τα παιδιά επέστρεψαν στο σχολείο τους, φυσικά χωρίς να αποκτήσουν την Jaguar που τόσο επιθυμούσαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα