Διέρρευσε το δελτίο παραγγελιών της 2015 Ford Mustang αποκαλύπτοντας εκδόσεις και εξοπλισμό

Μετά τη λίστα με τα διαθέσιμα αξεσουάρ για την 2015 Ford Mustang, εχθές διέρρευσε και το φυλλάδιο παραγγελιών που αποκαλύπτει τον εξοπλισμό του νέου muscle carτης Αμερικάνικης εταιρίας.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, η “βασική” Mustang, αυτή που κινείται από τον V6 κινητήρα με χωρητικότητα 3.7 λίτρων και παράγει τουλάχιστον 300 ίππους και 365 Nm ροπής, έχει μεταξύ άλλων στον

standard εξοπλισμό, HID φώτα, aircondition, δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα και κλειδαριές, κάμερα οπισθοπορείας, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών με ελαστικά 235/55/17.

Η ελαφρώς ισχυρότερη Mustang Ecoboost, που εξοπλίζεται με τον 2.3 λίτρων turbo τετρακύλινδρο κινητήρα που παράγει περισσότερα από 305 άλογα και 406 Nm ροπής, διαθέτει επιπλέον της entry-levelV6, LED φώτα ομίχλης, πίσω αεροτομή στο χρώμα του αμαξώματος, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, διακοσμητικά αλουμινίου και σύστημα activenoisecancellation. Αν ο αγοραστής επιλέξει την Premium έκδοση, προσθέτονται στον εξοπλισμό ένας διαχύτης, πακέτο εσωτερικού φωτισμού, φωτιζόμενα μαρσπιέ, αλουμινένια πεντάλ, θερμαινόμενα, δερμάτινα εμπρός καθίσματα, ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών και ένα ηχοσύστημα με 9 ηχεία και το MyFordTouch σύστημα ψυχαγωγίας με 8ιντση οθόνη αφής.

Η κορυφαία από πλευράς κινητήρα, Mustang GT με τον 5-λιτρο V8 που αποδίδει πάνω από 420 άλογα και 528 Nm ροπής, εξοπλίζεται όπως η Mustang Ecoboost με μοναδικές διαφορές την προσθήκη των εξής: νέο καπό με αεραγωγούς, νέα εξάτμιση με διπλές απολήξεις, καλύτερα φρένα, ηλεκτρονικό σύστημα burnout και standard ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών. Τέλος, η Premium έκδοση της Mustang GT, έχει ό,τι έχει και η Premium έκδοση της Mustang Ecoboost.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα