Διέρρευσε το Suzuki SX4 S-Cross facelift

Στις αρχές του μήνα, η Suzuki παρουσίασε το facelift του SX4 S-Cross σε μια ειδική εκδήλωση στην Ουγγαρία, με το ανανεωμένο μοντέλο να παρουσιάζεται επίσημα στην έκθεση του Παρισιού, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, και να μπαίνει στις εκθέσεις της ιαπωνικής εταιρίας από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Το μοντέλο έκανε το ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης το 2013, και τρία χρόνια μετά, ήρθε το πλήρωμα

του χρόνου για το καθιερωμένο facelift, σκίτσα του οποίου είχαμε δει στις αρχές Φεβρουαρίου.

Η ιαπωνική εταιρία δεν έχει στείλει ακόμα το επίσημο δελτίο τύπου, αλλά από τις νέες φωτογραφίες βλέπουμε ότι οι αλλαγές στο ιαπωνικό crossover είναι εκτεταμένες, καθώς διαθέτει ένα εντελώς νέο πρόσωπο, με επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, νέα μάσκα και προφυλακτήρα. Φαίνεται, επίσης, ότι και το καπό είναι πιο δυναμικό, με πιο έντονες γραμμές.

Στο εσωτερικό διακρίνονται νέες επενδύσεις και υφάσματα, με ελαφρώς επανασχεδιασμένη να είναι η κεντρική κονσόλα. Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των αντιπροσώπων για το facelift του μοντέλου, απ’όπου είναι και οι φωτογραφίες, αναφέρθηκε ότι διαθέτει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ενώ μηχανικά θα υπάρχει η προσθήκη των νέων 1.0- και 1.4-λίτρων BOOSTERJET βενζινοκίνητων συνόλων απόδοσης 112 και 140 ίππων, καθώς και του υπάρχοντος 1.6-λίτρων πετρελαιοκινητήρα.

Ο 1.000άρης θα συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ οι άλλοι δύο κινητήρες θα προσφέρεται σαν βασική επιλογή με το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ προαιρετικά θα υπάρχει και το 6-τάχυτο αυτόματο. Το βάρος του ανέρχεται στα 1.200 κιλά, ενώ έχει χώρο αποσκευών 430 λίτρων.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα