Διέρρευσαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Lexus RC F

19:30 8/1/2014 - Πηγή: AutoBlog

Από τη στιγμή που η φετινή έκθεση του Detroit απέχει μόλις πέντε μέρες οι διαρροές είναι λογικές. Τελευταίο θύμα το πολυαναμενόμενο Lexus RC F, όπου το ιαπωνικό coupe θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.

Από τις φωτογραφίες, όπου είναι καλύτερες από κάθε άλλη προηγούμενη φορά, βλέπουμε το αυτοκίνητο με επιθετικό design, διαθέτοντας έντονο εμπρός προφυλακτήρα με νέα γρίλια,

εισαγωγή αέρα στο καπό, αεροδυναμικά side skirts και «φουσκωμένα» φτερά με μεγάλες ζάντες ελαφρού κράματος νέας σχεδίασης. Μπορούμε επίσης να διακρίνουμε την οροφή που είναι από carbon αλλά και τετραπλές απολήξεις στην εξάτμιση.

Στο εσωτερικό υπάρχει διάχυτη η πολυτέλεια με διάφορες carbon και ασημένιες λεπτομέρειες, ενώ αισθητή κάνει τη παρουσία της η κεντρικά τοποθετημένη οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Όπως και να έχει, το RC F θα κινείται από έναν 5-λιτρο V8 με απόδοση κοντά στα 460 άλογα. Θα είναι σε θέση να επιταχύνει στα 100km/h από στάση σε 4.5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του θα φτάνει τα 300 χλμ/ώρα.


[Πηγή: Road & Track]

Keywords
Τυχαία Θέματα