Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Chrysler 200 πριν την επίσημη παρουσίαση του στο Detroit

12:11 8/1/2014 - Πηγή: AutoBlog

Η Chrysler σχεδίαζε να παρουσιάσει το νέο 200 στην έκθεση του Detroit αργότερα μέσα στον Ιανουάριο αλλά η τελευταία «διαρροή» της χάλασε την έκπληξη.

Στα μέσα του Δεκεμβρίου είχαμε δει ένα 2015 Chrysler 200 χωρίς ίχνος καμουφλάζ κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για το promo video και η αντίδραση σας ήταν θετική. Όσοι σχολίασαν, το έκαναν για να πουν ότι ήταν ωραίο. Και

θα συμφωνήσω. Είναι σημαντικά πιο όμορφο από τον προκάτοχό του. Έχει σύγχρονο design με διάφορες επιρροές (όπως είπατε, από Tesla Model S, μέχρι Audi A5) αν και κρατήστε μία «πισινή» καθώς το μοντέλο που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι η έκδοση με τους sport προσανατολισμούς.

Τι υπάρχει όμως κάτω από την επιφάνεια; Την απαραίτητη για την κίνηση ισχύ, θα παρέχει ο MultiAir2 Tigershark κινητήρας των 2.4 λίτρων που παράγει 184 άλογα και 235 Nm ροπής. Εναλλακτικά, θα προσφέρεται και ο 3.6 λίτρων Pentastar V6 με τα 295 άλογα και τα 355 Nm ροπής. Όποια και αν είναι η επιλογή του κινητήρα, θα συνδυάζεται με ένα 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ενώ η ισχύς θα περνά στον δρόμο μέσω ενός «πρωτοποριακού συστήματος τετρακίνησης» που θα αποσυμπλέκει τον πίσω άξονα όταν δεν χρειάζεται ώστε να μειώνονται οι παρασιτικές απώλειες. Βέβαια, επειδή οι πληροφορίες είναι σε bullets, δεν είναι σαφές το αν αυτό το σύστημα θα ανήκει στον standard εξοπλισμό.

Η τιμή του Chrysler 200 θα ξεκινά από τα 21.700 δολάρια (15.841€ με την τρέχουσα ισοτιμία). Μην ξεχνάμε πως ότι δούμε την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση του Detroit, εκτός από Chrysler 200, θα είναι και Lancia Flavia (?).

[Πηγή: Jalopnik]

Keywords
Τυχαία Θέματα