Δες το Infiniti Q50 Eau Rouge Concept από κάθε οπτική γωνιά

Η Infiniti βιάστηκε να ανεβάσει online το site του Q50 Eau Rouge Concept το οποίο θα κάνει αύριο ντεμπούτο στην έκθεση του Detroit. Όπως προκύπτει, αυτό το πίσω μέρος, μας δείχνει όντως το Q50 Eau Rouge concept.

Το Q50 Eau Rouge Concept έχει εμπνευστεί

από την F1 με την εταιρία να το περιγράφει ως ένα σχεδιαστικό όραμα που εκφράζει “μυική δύναμη, φινέτσα και απόδοση“, με το όνομα να προέρχεται από την διάσημη στροφή της πίστας Spa-Francorchamps του Βελγίου.

Φορά νέο αεροδυναμικό bodykit κατασκευασμένο από carbon, το οποίο έχει βελτιωθεί σε συνεργασία με την Red Bull, αποτελούμενο από μπροστά προφυλακτήρα, καπάκια καθρεπτών, αεριζόμενο καπό, νέο πίσω προφυλακτήρα, carbon οροφή, αεροτομή, διαχύτη και πλαϊνά skirts.

Οι αλλαγές στο εξωτερικό ολοκληρώνονται με το αεριζόμενο καπό, τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων, τις μαύρες ζάντες 21″, τις διπλές απολήξεις τις εξάτμισης και τον σχεδιασμό του πίσω φρένου ο οποίος προέρχεται από αυτό των μονοθεσίων της Formula 1. Το πρωτότυπο θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα κινηθεί το Q50 IPL και μπορείς να το δεις από όλες τις μεριές μπαίνοντας εδώ.

[Πηγή: Infiniti]

Keywords
Τυχαία Θέματα