Δεν θα αποκτήσει AMG έκδοση η νέα Mercedes B-Class

Προτού καν παρουσιαστεί η νέα Β-Class στη Φρανκφούρτη τον περασμένο Σεπτέμβριο, ήδη είχανε κυκλοφορήσει φήμες ότι το αυτοκίνητο θα αποκτήσει και AMG έκδοση. Ανώνυμες πηγές, ανέφεραν στο Autocar, ότι η Mercedes δεν θα προχωρήσει στην AMG έκδοση της B-Class, επειδή το

μοντέλο δεν είναι κατάλληλο ώστε να γίνει ένα AMG μοντέλο, αφού οι άνθρωποι που θα επιλέξουν μια B-Class δεν τους ενδιαφέρουν και τόσο ένα αυτοκίνητο επιδόσεων.

Πριν λίγο καιρό, κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες από ένα μουλάρι της B-Class το οποίο φημολογείται ότι πρόκειται για την AMG έκδοση (φωτό) αλλά τα πρωτότυπα αυτά, σύμφωνα με το Βρετανικό site, είναι μουλάρια των A-Class AMG και CLC AMG.

Προσωπικά έχω τις αμφιβολίες σχετικά με την είδηση, οπότε κρατάω στο πίσω μέρος του μυαλό του ότι ίσως την δούμε κάποια στιμγή στο μέλλον. H AMG έκδοση των A-Class και CLC (aka baby CLS) θα φορά έναν turbo 2.0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 324 ίππων με 355 Nm ροπής. Αναμένεται να συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα