Δεν μπορείς να φανταστείς τί άλλο κατασκεύαζε η Maserati

H Lamborghini ξεκίνησε την καριέρα της φτιάχνοντας τρακτέρ, η BMW και η Rolls-Royce κινητήρες αεροσκαφών, η Saab ολόκληρα αεροπλάνα, η Mitsubishi έχει τα κλιματιστικά, ενώ η Hyundai προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα από πιάνο.

Όπως ξέρεις, πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες δεν περιορίζονται

μόνο στην παραγωγή τετράτροχων αλλά έχουν ευρύ επιχειρηματικό πεδίο δράσης. Καμία, όμως, δεν πλησιάζει την Maserati.

H ιταλική εταιρία τον καιρό που μας χάριζε τις Ghibli και Mistral, προσέφερε και after market κόρνες! Καλά διάβασες. Τέλη sixties με αρχές seventies, η Maserati έφτιαχνε καραμούζες για την αντιμετώπιση της κίνησης.

Ως γνωστόν οι Ιταλοί είναι φιλόμουσος λαός, για αυτό και είχες να διαλέξεις ανάμεσα σε top hits της εποχής -και λίγο πιο παλιά- για την μελωδία που θα “κέρναγες” αυτόν που θα έκοβε μπροστά σου χωρίς φλας. Νο1 στα charts των παραγγελιών ήταν το ” La Cucaracha“, κατόπιν το Lili Marleen κονταροχτυπιόταν με το O Sole Mio, ενώ στα soundtracks γινόταν “σφαγή” μεταξύ της “Γέφυρας στον ποταμό Κβάι” και του δικού μας αριστουργήματος “Ποτέ την Κυριακή“. Άσχετο, αλλά το τελευταίο έχει διασκευάσει υπέροχα η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Δυστυχώς, το συγκεκριμένο κομμάτι του personalization δεν υφίσταται εδώ και χρόνια. Φαντάσου να μπορούσες να διαλέξεις την Ghibli ή την Levante με την κόρνα της αρεσκείας σου. Ή ακόμα καλύτερα, μεταβλητής μελωδίας.

Περνάς, για παράδειγμα, έξω απ’τη Βουλή και μαζί με το φάσκελο ρίχνεις αυτό. Σε βγάζει ο δρόμος σε κάποιο “κλαρινοστέκι” και τους τρομοκρατείς κάπως έτσι. Ωραίες ιδέες, ας μας ακούσει κάποια εταιρία. Τόσα και τόσα συστήματα παραγωγής fake ήχων υπάρχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα