Χρυσό τριετές συμβόλαιο ετοιμάζει η Mercedes για τον Hamilton

Οι συζητήσεις γύρω από την ανανέωση του συμβολαίου του Lewis Hamilton με την Mercedes, που λήγει στα τέλη του 2015, πάγωσαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, με τις δυο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για μετά το τέλος του πρωταθλήματος του 2014.

Χωρίς να έχει προκύψει κάποια εξέλιξη, στο στρατόπεδο της Mercedes ο Niki Lauda

εμφανίζεται σίγουρος ως προς την παραμονή του Πρωταθλητή στα ασημένια βέλη, ενώ ο Toto Wolff θέλησε να πιέσει τις καταστάσεις, κάνοντας γνωστές τις εναλλακτικές της ομάδας σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία.

Σύμφωνα όμως με την Gazzetta dello Sport, η ομάδα ετοιμάζει χρυσό συμβόλαιο για τον Hamilton, το οποίο ο Βρετανός δεν θα μπορεί να απορρίψει. Αυτό, θα έχει διάρκεια τριών χρόνων, με ετήσιες απολαβές περί τα 20 εκατομμύρια ευρώ, μπόνους 1€ εκατ. για κάθε νίκη και 5€ εκατ. αν κατακτήσει το πρωτάθλημα οδηγών.

Αυτή την εποχή ο Lewis προετοιμάζεται στα χιόνια για τη νέα σεζόν, ενώ σκέφτεται παράλληλα να συνεργαστεί με τον ράπερ και καλό του φίλο, Drake, σε ένα νέο μουσικό project. Μάλιστα λέγεται πως ο Hamilton έχει ήδη ηχογραφήσει 30 κομμάτια, ενώ αυτή δεν είναι η πρώτη του φορά που βρίσκεται σε στούντιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα