Χαρούμενος με το μέλλον του στη McLaren εμφανίζεται ο Button

Ο Πρωταθλητής του 2009, που έχει δηλώσει πως πιθανότατα θα κρεμάσει τα γάντια του αν δεν μείνει στη McLaren, φαίνεται πως έχει κερδίσει πόντους για το 2015. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, η Honda ετοιμάζεται να προσεγγίσει το μεγάλο της στόχο, Fernando Alonso, με το Button να μένει μακρυά από όλες τις φήμες και να εμφανίζεται σίγουρος πως θα παραμείνει στην ομάδα.

Δεν ανησυχώ καθόλου

για αυτά που ακούγονται. Είμαι χαρούμενος πως θα βρίσκομαι εδώ την επόμενη χρονιά και αισθάνομαι ότι κάνω καλή δουλειά τώρα.

Απλά πρέπει να τακτοποιήσω τα Σάββατα λίγο περισσότερο. Έχω σταθεί λίγο άτυχος και δεν έχω πάρει τα μέγιστα (από το αυτοκίνητο) σε κάθε Σαββατοκύριακο, πράγμα που με ενοχλεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αλλά θα φτάσω εκεί.

Από την ομάδα, και πιο συγκεκριμένα ο Eric Boullier, επιμένει πως δεν θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις για το δίδυμο του ’15. Ο Γάλλος ρωτήθηκε εάν η απόφαση έχει ληφθεί, απαντώντας αρχικά ναι, πριν πάρει πίσω τα όσα είπε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχέδια για να ανακοινώσουμε κάτι στη Suzuka. Απολύτως όχι.

Λίγο-πολύ έχει αποφασιστεί (το δίδυμο). Λίγο-πολύ είναι ακόμη ανοικτό και λίγο-πολύ έχει αποφασιστεί. Σας παρακαλώ μην με πιέζεται άλλο.

Παράταση στη silly-season για τη Formula 1, αφού το φετινό πρωτάθλημα δεν είναι αρκετό για να κρατήσει από μόνο του ψηλά το ενδιαφέρον των θεατών.

[Photo Copyrights: McLaren/LAT Photographic]

Keywords
Τυχαία Θέματα