Ανυπομονεί για την RB8 ο Vettel

Οι τεχνικοί των ομάδων της Formula 1 εργάζονται πυρετωδώς πάνω στα μονοθέσια για το 2012. Εξαίρεση δεν αποτελεί η Red Bull Racing, και ο Sebastian Vettel δηλώνει ότι βλέπει την RB8 σαν ένα παιδί που γεννιέται! Ο Γερμανός ξέρει ότι το μονοθέσιο που θα σχεδιαστεί σε μεγάλο βαθμό από

τον Adrian Newey θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, ωστόσο επισημαίνει πως όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες, διότι όλα ξεκινούν από το μηδέν.

Όλοι είμαστε περίεργοι για το αυτοκίνητο. Το βλέπουμε να έρχεται. Είναι σαν ένα παιδί που γεννιέται. Δεν είμαι ο πατέρας, αλλά όλοι με ρωτάνε πώς νιώθω. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι με τη φετινή χρονιά, οπότε δε θα ήταν σωστό να ζητήσουμε περισσότερα. Αν μπορέσουμε να συνδυάσουμε το 2011 και να τα πάμε καλύτερα, θα ήταν φανταστικό. Όλα ξεκινούν από το μηδέν, και όλοι θα έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Ανυπομονώ για τον ανταγωνισμό.

Όλοι οι οδηγοί ξεκουράζονται τις γιορτινές αυτές ημέρες, πριν ξεκινήσουν μια δυνατή προετοιμασία για το 2012. Φυσικά, το ίδιο θα κάνει και ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Δεν υπάρχει μεγάλη περίοδος εκτός αγώνων, έτσι είναι σημαντικό να το χρησιμοποιήσουμε, για να χαλαρώσουμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Δεν ξεχνάς τη Formula 1, αλλά ξεχνάς όλο αυτό το άγχος.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα